Skal du eller I på rette spor?

Jeg rådgiver virksomheder og personer, der selv ønsker at have hænderne nede i annonceadministratoren. Om de mangler konkrete råd til div. kampagneopsætninger, strategier eller andet, står jeg klar til at hjælpe. 

Det kan også være, at du blot har lyst til at plukke min hjerne?

mikkelrohdefacebook

Facebook behøver ikke være svært.

Platformen ændrer sig konstant (typisk uden varsler), den ene dag er det en succes – næste dag virker ingenting. Det virker ulogisk, men der er faktisk en grund til at ens kampagner ikke altid virker.

De typiske årsager jeg ser når en kampagne ikke længere performer, er hvis selve annoncen har kørt i lang tid eller hvis kampagnen bare ikke er sat optimalt op. Men der kan være mange flere årsager.

Ved at tage nogle timer sammen med mig, kigger vi på dine nuværende kampagner og jeg kommer med min feedback til hvad der kan optimeres. Det kan også være, at du er på udkig efter helt nye strategier og mangler en sparringspartner til hvilke muligheder du har. Vi finder et match til dit brand og jeres mål. 

Du har mulighed for at spørge om alt du ønsker og bede mig forberede noget som du ønsker rådgivning omkring.

1 TIMES RÅDGIVNING

Pris ekskl. moms.

1.000 kr.

+5 TIMERS RÅDGIVNING

Pris pr. time ekskl. moms.

850 kr.

mikkelrohdefacebook

Mikkel Rohde

Specialist i Facebook-annoncering

Til dagligt sidder med jeg et budget på over 100.000 kr. fordelt over mine kunder. Jeg har fingeren på pulsen af Facebook og eksekverer altid på de nyeste strategier og funktioner.

Har du brug for at blive peget i den rigtige retning? Så klik herunder.