Facebook, Facebook, Facebook.

Jeg kan ikke finde ud af Google Ads, E-mail marketing eller SEO. Til gengæld kan jeg lave Facebook-annoncering med høj volumen og afkast med bind for øjnene. Nogle kalder mig Facebook-ninja andre kalder mig for en tryllekunstner. Hemmeligheden? Hårdt arbejde.

mikkelrohdefacebook

Ydelser

Facebook-annoncering er mit speciale og mit levebrød. I dag sidder jeg med et budget på 100.000 kr. om dagen fordelt ud på alle mine kunder. Jeg sidder primært med eCommerce kunder men laver også leadgenerering og meget andet.

Måden jeg arbejder på, er hvad jeg kalder for “all-inclusive” Dvs. at der er ingen begrænsinger på antal kampagner, timer eller andet. Jeg lægger den tid i opgaven som der skal bruges for succes. Mine kunder vælger mig fordi, at jeg er en nørd der sidder med fingeren på pulsen af Facebook 24/7. Derudover vil de gerne have en fast samarbejdspartner og at det er den samme de snakker med, som sidder med hænderne nede i deres konto. 

Derudover tilbyder jeg at komme forbi jeres kontor så vi kan brainstorme sammen, det er min erfaring at fysiske møder altid slår Skype-møder.  

Vi sidder sammen og drøfter strategi og mål. Jeg kommer med inputs fra erfaringer fra tidligere kampagner og vi beslutter os for hvordan samarbejdet skal forløbe. 

Jeg arbejder ikke kun ud fra en datadrevet tilgang, men også en kreativ tilgang. En af de ting jeg ser gang på gang på succesfulde kampagner, er hvor kreativ annoncen er udarbejdet. 

For mig er det utrolig vigtigt, at jeg bidrager med mine tidligere kreative erfaringer, så vi sammen kan lave indhold der får målgruppen til at konvertere, til den mindst mulige pris.

Du kan forvente følgende opgaver varetaget af mig:

  • All-inclusive Facebook-annoncering.
  • Strategi og planlægning af kampagner.
  • Eksekvering af kampagner ud fra strategien. 
  • Dag-til-dag optimering af kampagner.
  • Løbende rådgivning.
  • Intens skalering af forbrug og ROAS.

 

Skal vi arbejde sammen?

Jeg er altid frisk på en kop kaffe eller en vand (hvis det er din kop te😂). Jeg glæder mig til at høre mere om jeres virksomhed!

Send en besked i formularen eller på mail: mr@mikkelrohde.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

– Mikkel Rohde